Блискуче втілені ідеї і нові розробки
Технологія Slide & Hide – це інноваційна конструкція дверцят духової шафи. Завдяки продуманості цієї функції, Ви відразу ж відчуєте всі переваги духових шаф Neff перед традиційними дверцятами в звичайних духовках.
CIRCO THERM® – МОЖНА ОДНОЧАСНО ГОТУВАТИ РІЗНІ СТРАВИ
Завдяки цьому винаходу Neff ви можете одночасно випікати і підсмажувати абсолютно різні страви. Приготуйте одночасно рибу, овочі і печиво, зберігши смак і аромат кожного з блюд!
SHIFT CONTROL – ЦЕ ЗРУЧНА У ВИКОРИСТАННІ КНОПКА КЕРУВАННЯ ДУХОВОЮ ШАФОЮ
Прагнення зробити процес приготування їжі для своїх клієнтів максимально зручним і швидким, команда Neff розробила систему управління Shift Control , тобто управління всього однією кнопкою.
NEFF LIGHT® – ВІДМІННЕ ОСВІТЛЕННЯ ПО ВСІЙ ДУХОВЦІ
Інженери Neff розробили революційно нову систему освітлення духовок та духових шаф! Раді представити Вам NeffLight® , незвичайну і єдину в своєму роді систему освітлення!
Тепер ви готові до будь-яких експериментів
ПЕРЕМИКАЧ TWIST PAD® FIRE – З ПІДСВІЧУВАННЯМ У ВИГЛЯДІ ЧЕРВОНОГО КІЛЬЦЯ
Перемикач TwistPad® Fireдозволяє буквально одним дотиком пальця точно відрегулювати ступінь нагріву під каструлями, сковородами і жаровнями-гриль. TwistPad® Fire робить приготування їжі творчим заняттям.
Пройшли ті дні, коли кухарі мали у своєму розпорядженні посуд на плиті строго на конфорках: з зоною FlexInduction ви можете переміщати каструлі та сковорідки в межах FlexZone як завгодно. Розмір і форма посуду визначаються автоматично, і нагрів відбувається точно під її дном.
На кухні більше не потрібно витрачати час на очікування. Цей особливий режим створює під сковородою максимальну температуру на 30 секунд, а потім автоматично зменшує її до рівня 9, щоб блюдо не пригоріло.
З новими індукційними варильні панелями ви можете забути про настройках, тому що функція PowerTransfer сама запам’ятовує їх.
Готувати з Neff просто!
Складові:
Для бурякового песто:
- 1 великий або 2 невеликих сирих буряків, очищених і нарізаних на маленькі шматочки.
- 2 очищених і подрібнених зубчика часнику.
- 30 г кедрових горіхів
- 7 ст.л. оливкової олії
- 50 г дрібно натертого пармезану
- Сік половини лимона
- ¼ ч.л. солі
- ¼ ч.л. свіжомолотого чорного перцю
Також:
- 125г спагетті
- 100г моцарела, нарізана на шматочки товщиною 1 см.
- Маленький пучок свіжого базиліка
Паста з буряковим песто, моцарелою та базиліком – Приготування:
- Розігрійте парову шафу до 100 градусів
- Викладіть буряк в один шар у жароміцну ємність або перфорований лоток. Поставте в духовку і готуйте 30 хвилин до готовності. Витягніть і дайте злегка охолонути.
- Помістіть буряк разом з часником і кедровими горіхами у блендер. Подрібніть до однорідності. Додайте олію, пармезан і половину лимонного соку, сіль, перець. Знову змішайте все блендером, скуштуйте. При необхідності, додайте ще лимонний сік, сіль, перець.
- Приготуйте спагетті в киплячій воді до стану «al dente» – близько 10 хв.
- Поки спагетті варяться, покладіть моцарелу на обробну дошку і за допомогою формочок для печива у формі серця, виріжте з сиру сердечка.
- Коли паста зварилася, злийте воду, залишаючи стакан цієї води, він нам знадобиться. Перемішайте спагетті з буряковим песто. Регулюйте консистенцію, додаючи припасену воду, в якій варилися спагетті.
- Розділіть пасту на 2 тарілки і викладіть зверху сердечка з моцарелли. Перед подачею прикрасьте листочками базиліку.