Главная > Качині грудки з яблуками і пюре з селери

Качині грудки з яблуками і пюре з селери

20160805_Neff_FB_Entenbrust_300x300

Складові:

Для грудок:

  • 2 качині грудки зі шкірою
  • Цедра ½ апельсина
  • Мелений духмяний перець, коріандр та чорний перець

Для пюре з селери:

  • 1 корінь селери (близько 500г)
  • Цедра і сік одного лимона
  • 150 мл вершків
  • Сіль із зеленню
  • Мелений мускатний горіх

Для карамелізованих яблук:

  • 1 ч.л. чорного перцю горошком
  • 25г цукру
  • 2 червоних яблука
  • 25 г вершкового масла
  • 4 ст.л. свіжовичавленого апельсинового соку
  • 4 лаврові листки, сіль

Качині грудки з яблуками і пюре з селери - Приготування:

  1. Підготуйте грудки, видаливши жир і плівки. Надріжте шкіру навхрест і приправте її меленими спеціями і цедрою. Покладіть грудки поруч одна до одної в вакуумний пакет для запікання і приберіть в холодильник на 4-8 годин, щоб м’ясо добре промаринувалося.
  2. Очистіть корінь селери, наріжте його кубиками і покладіть в ємність для запікання. Збризніть лимонним соком і запікайте в духовці 20 хвилин при температурі 100 градусів, до м’якості.
  3. Збийте в блендері селеру з вершками і невеликою кількістю гарячої води до м’якого пюре. Приправте сіллю із зеленню, мускатним горіхом і лимонною цедрою. Покладіть вакуумний пакет з грудками в духовку і готуйте протягом 35 хвилин при температурі 58 градусів в режимі Вакуумного готування.
  4. У цей час: в сотейнику обсмажте перець горошком, поки не відчуєте його аромат. Остудіть і подрібніть до грубого помелу. Вимийте, обсушіть та наріжте яблука на вісім частин. Видаліть серцевину. У сотейнику карамелізуйте цукор до золотисто-коричневого кольору. Зменшіть температуру майже до нуля, додайте вершкове масло і мелений чорний перець, після – лавровий лист і апельсиновий сік. Варіть на повільному вогні ще дві хвилини – яблука не повинні бути занадто м’якими.
  5. Витягніть качині грудки з вакуумного пакета і акуратно обсушіть м’ясо. У розігрітому сотейнику обсмажте грудки з двох сторін до крутить шкірки.
  6. Приправте сіллю і трохи почекайте, потім розріжте м’ясо на скибочки і подайте з карамелізованими яблуками пюре з селери.
0

Your Cart