Главная > Рецепти

Рецепти

Лосось на грилі, в маслі із зеленню, з молодою картоплею і спаржею

8 маленьких молодих картоплин (великі розрізати навпіл) 2 філе лосося без кісток, шкіру не зрізайте 1 ч.л. цільнозернової гірчиці 1 ч. Л. меду Щіпка чорного перцю 125г верхівок спаржі, попередньо зачистивши від жорстких кінчиків паростків. Масло із зеленню: 4 ст.л. м'якого вершкового масла (використовуйте солоне, або несолоне з додаванням щіпки морської солі, напр. Maldon) 2 ст.л. дрібно нарізанної петрушки 1 ст.л. дрібно нарізанного кропу 1/2 очищеного і подрібненого зубчика часнику Для подачі: 6 томатів-черрі, розрізаних навпіл 2 жмені молодої руколи 1/2 лимона, нарізаного тонкими скибочками 1 ст.л. оливкової олії

Паста з буряковим песто, моцарелою та базиліком

Для бурякового песто: 1 великий або 2 невеликих сирих буряків, очищених і нарізаних на маленькі шматочки. 2 очищених і подрібнених зубчика часнику. 30 г кедрових горіхів 7 ст.л. оливкової олії 50 г дрібно натертого пармезану Сік половини лимона ¼ ч.л. солі ¼ ч.л. свежемолотого чорного перцю Також: 125г спагетті 100г моцарела, нарізана на шматочки товщиною 1 см. Маленький пучок свіжого базиліка

Млинці з коричним маслом

4 ч.л. вершкового масла 2 ч.л. коричневого цукру ½ ч.л. кориці 200 г пшеничного борошна 200 мл молока 100 г цукру 1 ст.л. розпушувача 2 яйця 1 ст.л. рослинної олії Дрібка солі

Качині грудки з яблуками і пюре з селери

Для грудок: 2 качині грудки зі шкірою Цедра ½ апельсина Мелений духмяний перець, коріандр та чорний перець Для пюре з селери: 1 корінь селери (близько 500г) Цедра і сік одного лимона 150 мл вершків Сіль із зеленню Мелений мускатний горіх Для карамелізованих яблук: 1 ч.л. чорного перцю горошком 25г цукру 2 червоних яблука 25 г вершкового масла 4 ст.л. свіжовичавленого апельсинового соку 4 лаврові листки, сіль

Яблучне морозиво з корицею

200 г сметани або жирних вершків 1 ч.л. ванільного екстракту 1 ст.л. цукрової пудри 1 ст.л. кленового сиропу ½ ч.л. меленої кориці 200 г несолодкого яблучного соусу (яблучного пюре) 2 ст.л. кальвадосу (опціонально) 6 паличок кориці

Бефстроганов з яловичини

500 г філе яловичини 1 цибулина 2 ст. ложки борошна 3 ст. ложки сметани 5 ст. ложки рослинної олії пучок кропу чорний мелений перець за смаком, сіль за смаком.

0

Кошик