Главная > Яблучне морозиво з корицею

Яблучне морозиво з корицею

20160831_Neff_FB_Apfelzimteis_300x300

Складові:

  • 200 г сметани або жирних вершків
  • 1 ч.л. ванільного екстракту
  • 1 ст.л. цукрової пудри
  • 1 ст.л. кленового сиропу
  • ½ ч.л. меленої кориці
  • 200 г несолодкого яблучного соусу (яблучного пюре)
  • 2 ст.л. кальвадосу (опціонально)
  • 6 паличок кориці

Яблучне морозиво з корицею - Приготування:

  1. Змішайте вершки чи сметану з ванільним екстрактом, цукровою пудрою, кленовим сиропом і меленою корицею.
  2. Лопаткою змішайте яблучний соус.
  3. За бажанням, додайте кальвадос.
  4. Розлийте масу по маленьким ємностям (формах для морозива, маленьких стаканчиках або стаканчиках від еспресо) і приберіть в морозильну камеру на 1 годину.
  5. Добре перемішайте вміст кожного стаканчика дерев’яною паличкою, щоб морозиво вийшло більш гладким і однорідним.
  6. Помістіть палички кориці в центр кожного стаканчика і відправте в морозильну камеру ще на дві години.
0
Your Cart