Складові:
- 200 г сметани або жирних вершків
- 1 ч.л. ванільного екстракту
- 1 ст.л. цукрової пудри
- 1 ст.л. кленового сиропу
- ½ ч.л. меленої кориці
- 200 г несолодкого яблучного соусу (яблучного пюре)
- 2 ст.л. кальвадосу (опціонально)
- 6 паличок кориці
Яблучне морозиво з корицею - Приготування:
- Змішайте вершки чи сметану з ванільним екстрактом, цукровою пудрою, кленовим сиропом і меленою корицею.
- Лопаткою змішайте яблучний соус.
- За бажанням, додайте кальвадос.
- Розлийте масу по маленьким ємностям (формах для морозива, маленьких стаканчиках або стаканчиках від еспресо) і приберіть в морозильну камеру на 1 годину.
- Добре перемішайте вміст кожного стаканчика дерев’яною паличкою, щоб морозиво вийшло більш гладким і однорідним.
- Помістіть палички кориці в центр кожного стаканчика і відправте в морозильну камеру ще на дві години.